Κλήρωση για τον αναδασμό στο Αμμοχώρι Φλώρινας

Η κλήρωση για τα νέα αγροτεμάχια του αναδασμού στο Αμμοχώρι, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων τη...


Η κλήρωση για τα νέα αγροτεμάχια του αναδασμού στο Αμμοχώρι, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας. Η ώρα προσέλευσης των κτηματιών είναι διαφορετική για τον κάθε κτηματία, λόγω των υγειονομικών συνθηκών που είναι σε ισχύ. 

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 9:00 π.μ. και, ανά δύο λεπτά θα εισέρχεται στην αίθουσα ο κτηματίας, σύμφωνα με καθορισμένη σειρά.


Καταστάσεις, με τα ονοματεπώνυμα των κτηματιών που συμμετέχουν στην κλήρωση καθώς και η ώρα προσέλευσης, έχουν τοιχοκολληθεί σε σημεία του Συνοικισμού, ενώ θα γίνει τηλεφωνική ενημέρωση για την ώρα προσέλευσης από τον Ανάδοχο Μελετητή. 

Εντός της αίθουσας θα βρίσκονται τα μέλη των Επιτροπών Αναδασμού κι Εμπειρογνωμόνων , ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αμμοχωρίου, εκπρόσωποι του Κοινοτικού Συμβουλίου και Δικηγόροι, οι οποίοι μπορούν να εκπροσωπούν όποιον κτηματία το επιθυμεί.
 

Οι κτηματίες που δεν αναγράφονται στην κατάσταση, παρακαλούνται να μην βρίσκονται στον χώρο, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός. Για διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Αναδασμού (Κόρδας Κ. – Βράντση Ε.- Γκέσου Φ.- Μίγκος Σ.) ή τα λαϊκά μέλη των Επιτροπών καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας. Τηλ. Επικοινωνίας: 2385350484, 2385350549, 2385350544, 2386022478

ert.gr

  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια