Παναγιώτης Νίκας για ελιά: Αν συνεχίσει να ισχύει η απόφαση Αποστόλου, θα είναι πολύ μεγάλα τα προβλήματα...

Εξώδικο και προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, εκτός ΜΜΕ της Μεσσηνίας, έχει αποστείλει η Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών, Τυπ...


Εξώδικο και προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, εκτός ΜΜΕ της Μεσσηνίας, έχει αποστείλει η Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών, Τυποποιητών και Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών (ΠΕΜΕΤΕ), όπως γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου. 

«Μου απεστάλη εξώδικη δήλωση για όσα δήλωσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά και στην τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε η Π.Ε. Μεσσηνίας για την ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας», δήλωσε ο κ. Νίκας, προσθέτοντας ότι ήδη έχει ανατεθεί σε δικηγόρο της Περιφέρειας η σύνταξη απάντησης.

«Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση να προστατεύουμε τα συμφέροντα των παραγωγών και της εθνικής μας οικονομίας. Η άποψή μας είναι ότι αν εξακολουθήσει να ισχύει η απόφαση Αποστόλου, οι παραγωγοί στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσουν πολλά και πολύ μεγάλα προβλήματα, κάτι το οποίο ήδη αποτελεί βίωμα για τους παραγωγούς στη Μεσσηνία», κατέληξε ο Παναγιώτης Νίκας.

tharrosnews.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια