Διαδικτυακή Παρουσίαση Κυπριακών Πανεπιστημίων στις 14 Απριλίου – ΕΓΓΡΑΦΗ

To Εμπορικό Κέντρο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, το Κυπριακό Εμπορικ...


To Εμπορικό Κέντρο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, διοργανώνουν την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, 17:00 – 19:00 Διαδικτυακή Παρουσίαση των Κυπριακών Πανεπιστημίων, μέσω της πλατφόρμας Zoom. 

Η συμμετοχή είναι Δωρεάν. Απαραίτητη η εγγραφή σας: www.studyincyprus.gr 

Στην φετινή παρουσίαση συμμετέχουν τα παρακάτω 11 Πανεπιστήμια: 

 1. Πανεπιστήμιο Κύπρου Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου 
 2. Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου 
 3. Frederick University 
 4. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
 5.  Πανεπιστήμιο Λευκωσίας 
 6. Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου 
 7. University of Lancashire 
 8. Cyprus Philips University
 9.  The Cyprus Institute 
 10. Cyprus School of Molecular Medicine ΙΙ – 
 11. The Cyprus Institute of Neurology & Genetics 

Στην διαδικτυακή παρουσίαση, εκπρόσωποι των Πανεπιστημίων θα σας ενημερώσουν για τα διαθέσιμα προγράμματα σπουδών, τα δίδακτρα, τη διαμονή, τη συμπλήρωση της αίτησης, τις υποτροφίες και ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει! 

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της Κύπρου και απευθύνεται σε μαθητές, γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς. 

Την παρουσίαση θα ανοίξουν οι: κα. Γαβριέλλα Γιακουμή Λειτουργός Εκπαίδευσης, Διεύθυνση Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης, Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Ιωσήφ Κυπραίος, Εμπορικός Σύμβουλος, Πρεσβεία Κύπρου στην Αθήνα κ. Χρίστος Πετσίδης, Διευθυντής Τμήματος Υπηρεσιών και Εμπορίου ΚΕΒΕ Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές Online: www.studyincyprus.gr
 

foititikanea.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια