Αμύνταιο: Πορεία διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ από τους αγρότες την Τετάρτη 14 Απριλίου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με πορεία των τρακτέρ τους προς το Δημαρχείο Αμυνταίου πραγματοποιούν αύριο, Τετάρτη 14 Απριλίου στις 11 το πρωί, ...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με πορεία των τρακτέρ τους προς το Δημαρχείο Αμυνταίου πραγματοποιούν αύριο, Τετάρτη 14 Απριλίου στις 11 το πρωί, οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής, διεκδικώντας την άμεση αποζημίωση τους από τις ζημιές που υπέστησαν τα οπωροφόρα δέντρα από τον παγετό που έπληξε την περιοχή Αμυνταίου τις προηγούμενες μέρες.

Στη 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου. Καλούνται να συμμετέχουν στην συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Κασαπίδης Γεώργιος, οι Βουλευτές του Νομού Φλώρινας, Αντωνιάδης Ιωάννης και Πέρκα Θεοπίστη, ο Αντιπεριφερειάρχης, Κιοσές Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Άμπας Βασίλειος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας, Μάνος Θωμάς, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Μπιτάκης Άνθιμος και οι εκπρόσωποι αγροτικών φορέων της περιοχής.

Οι αγρότες του Αμυνταίου τονίζουν πως η καταστροφή των καρπών είναι ολική γεγονός που τους οδηγεί στην οικονομική εξαθλίωση τους, καθώς είναι η δεύτερη χρονιά που καταστρέφονται οι καλλιέργειες τους.

ertnews.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια