Σε παράλληλο σύμπαν ο Πεφωτισμένος Grecomaster ‘’Γεωτεχνικός’’ πρόεδρος της πογεδυ ...

Σε παράλληλο σύμπαν ο Πεφωτισμένος Grecomaster ‘’Γεωτεχνικός’’ πρόεδρος της πογεδυ.... Δυστυχώς η πανδημία και η καραντίνα έχει επηρεάσει κα...


Σε παράλληλο σύμπαν ο Πεφωτισμένος Grecomaster ‘’Γεωτεχνικός’’ πρόεδρος της πογεδυ....
Δυστυχώς η πανδημία και η καραντίνα έχει επηρεάσει και την συμπεριφορά πολλών συμπολιτών μας.

Επηρέασε και τον πρόεδρο της πογεδυ που στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της βουλής έδωσε ένα ακόμη αρνητικό ρεσιτάλ (το κάνει συνεχώς) με τοποθετήσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Ο κ. Κακαβάς κύριος εκφραστής της συντεχνίας μιας μερίδας μελών του ΓΕΩΤΕΕ (ευτυχώς γιατί υπάρχουν και ορθολογικά σκεπτόμενοι συνάδελφοι γεωτεχνικοί) που δυστυχώς θέλουν ένα επιμελητήριο λάφυρο και υποχείριο τους, στο οποίο δεν επιθυμούν την παρουσία αποφοίτων της ανώτατης τεχνολογικής εκπαίδευσης, επιδόθηκε σε σειρά απαξιωτικών εκφράσεων και θέσεων για την συμμετοχή των πτυχιούχων γεωτεχνικών τε σε επιτροπές του ΥπΑΑΤ.

Συγκεκριμένα εχθές 01-04-21 στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της βουλής έγινε συζήτηση του σχεδίου νόμου για την Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/633 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 17ης Απριλίου 2019 σχετικά με τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στις σχέσεις μεταξύ επιχειρήσεων στην αλυσίδα εφοδιασμού γεωργικών προϊόντων και τροφίμων και λοιπές διατάξεις.

Ο Πεφωτισμένος Grecomaster Κτηνίατρος πρόεδρος της πογεδυ μεταξύ άλλων ανέφερε:

1. Ότι τα Πτυχία Grecomaster (ιντεργκρέιτιντ μάστερ ) των ΠΕ είναι ανώτερα των πτυχιούχων των ΤΕΙ των οποίων τα πτυχία τους είναι κατώτερου επιπέδου.
2. Ότι τα ΤΕΙ καταργήθηκαν και επομένως υπάρχουν μόνο απόφοιτοι των Πανεπιστημίων
3. Ότι πρέπει να ισχύει το προβάδισμα των ΠΕ έναντι των ΤΕ Γεωτεχνικών
4. Ότι πρέπει να μην υπάρχουν οι ΤΕ Γεωτεχνικοί σε επιτροπές του υπουργείου
5. Ότι δεν θα πρέπει να συμμετέχουμε οι Γεωτεχνικοί ΤΕ στους Γεωργικούς Συμβούλους.

Για όλα τα παραπάνω :.

1. Επειδή ο εν λόγω κύριος είναι εντελώς σε παράλληλο σύμπαν και νοσταλγός μιας άλλης Ελλάδας,μιας άλλης εποχής, και εκτός της ευρωπαϊκής πραγματικότητας και της ισότιμης πρόσβασης των πτυχιούχων στην εργασία.
2. Επειδή το προβάδισμα της κατηγορίας ΠΕ έναντι των ΤΕ εργαζομένων είναι η έπαρση των συντεχνιών και είναι μια αντιεργατική, αναχρονιστική και απαράδεκτη διάταξη.
3.  Επειδή είναι λυπηρό να εκπροσωπεί εργαζομένους με τέτοιο ύφος και τρόπο
4.  Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κύριος μιλά και συμπεριφέρεται απαξιωτικά προς τους απόφοιτους γεωτεχνικούς της ανώτατης τεχνολογικής εκπαίδευσης.
5.  Επειδή το γαρ της γνώσεως γεννά παραφροσύνη …..

Καλούμε το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και τον Πρόεδρο κ. Μάμαλη να τον ‘’μαζέψει’’ γιατί το μόνο που κάνει είναι να υποβαθμίζει τον γεωτεχνικό κλάδο συνολικά.

Αν νομίζουν κάποιοι πως επειδή κατήργησαν τα ΤΕΙ θα εξαφανίσουν και τους αποφοίτους τους , είναι πολύ γελασμένοι …

zougla.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια