Με απόφαση του ΥπΑΑΤ έως την Δευτέρα 7/6/21 στις πύλες του ΟΣΔΕ για διορθώσεις οι κτηνοτρόφοι που δεν έλαβαν συνδεδεμένες

Μέχρι τη Δευτέρα στις πύλες του ΟΣΔΕ για διορθώσεις οι κτηνοτρόφοι που δεν έλαβαν συνδεδεμένες -Θα προβαίνουν σε διόρθωση με διοικητική πράξ...


Μέχρι τη Δευτέρα στις πύλες του ΟΣΔΕ για διορθώσεις οι κτηνοτρόφοι που δεν έλαβαν συνδεδεμένες -Θα προβαίνουν σε διόρθωση με διοικητική πράξη και θα πιστώνονται τις ενισχύσεις. 

Θετική εξέλιξη για τους κομμένους κτηνοτρόφους που δεν έλαβαν τις συνδεδεμένες ενισχύσεις, λόγω των αποκλίσεων μεταξύ των ζώων και των ποσοτήτων γάλακτος. 

Μέχρι και τη Δευτέρα λοιπόν με απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης θα μπορούν να μεταβαίνουν στις πύλες του ΟΣΔΕ (στα ΚΥΔ) και να διορθώνουν με διοικητική πράξη την απόκλιση, έτσι ώστε άμεσα να πιστώνεται στους λογαριασμούς τους το παρακρατηθέν ποσό.

Θυμίζουμε ότι από τα 55 εκατομμύρια ευρώ που προορίζονταν για τις συνδεμένες στα αιγοπρόβατα, εκταμιεύτηκαν τα 47 , άρα υπολείπονται 8 εκατομμύρια ευρώ που θα αποδοθούν στους δικαιούχους, μόλις προβούν στις διορθώσεις.

thessaliatv.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια