Λέσβος: Αύξηση στην τιμή του γάλακτος – Ικανοποιημένοι οι παραγωγοί

  Καλές ειδήσεις για τα μέλη τους αγροτικούς συνεταιρισμούς Αγίας Παρασκευής και Παρακοίλων Λέσβου αλλά και για μεμονωμένους παραγωγούς, ε...


 

Καλές ειδήσεις για τα μέλη τους αγροτικούς συνεταιρισμούς Αγίας Παρασκευής και Παρακοίλων Λέσβου αλλά και για μεμονωμένους παραγωγούς, επιφύλασσε η εταιρία «Βοσκοπούλα» που παίρνει το γάλα των συνεταιρισμών καθώς τους ανακοίνωσε ότι αυξάνει κατά δύο λεπτά το κιλό το γάλα για τον παραγωγό από τον Ιούνιο και μέχρι τον Σεπτέμβριο που ολοκληρώνεται η συλλογή γάλακτος.

Έτσι το γάλα διαμορφώνεται  στα 92 λεπτά το πρόβειο και στα 55 για το γίδινο ενώ ενημερώθηκαν ότι τέλος του Σεπτέμβρη θα γνωρίζουν για την πρόταση της τιμής του γάλακτος που θα πληρωθούν για τη νέα σεζόν. Να θυμίσουμε ότι οι παραγωγοί αργούν να ενημερωθούν για την τιμή του γάλακτος που θα πληρωθούν κάτι που γίνεται συνήθως μετά το Νοέμβριο.

Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι παραγωγοί για την εξέλιξη αυτή όπως είπε  στην ΕΡΤ Αιγαίου ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίας Παρασκευής Βασίλης Βαλτζής αν και την όποια αύξηση εξανεμίζει η μεγάλη άνοδος φέτος των ζωοτροφών.

 

ertnews.gr

 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια