Καβάλα: Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για στήριξη των παραγωγών που επλήγησαν από τις χαλαζοπτώσεις

Την «απελπιστική», όπως αναφέρει, «κατάσταση» στην οποία βρίσκονται οι παραγωγοί που επλήγησαν από τις τελευταίες χαλαζοπτώσεις μετέφερε στο...


Την «απελπιστική», όπως αναφέρει, «κατάσταση» στην οποία βρίσκονται οι παραγωγοί που επλήγησαν από τις τελευταίες χαλαζοπτώσεις μετέφερε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου.

Στην ερώτηση που κατέθεσε ενημέρωσε για τις σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες-κυρίως- πατάτας, στα βόρεια τμήματα του νομού, μετά την ισχυρή χαλαζόπτωση της 1ης Ιουνίου, καθώς και για ζημιές στην περιοχή Τεναγών Φιλίππων στις 14 Ιουνίου, σε καλλιέργειες σιτηρών και ελαιοκράμβης, πέντε μέρες πριν τη συγκομιδή τους.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στις αμπελοκαλλιέργειες του Δήμου Παγγαίου που επλήγησαν από τις πρόσφατες κακοκαιρίες. Η κ. Ελευθεριάδου, υπενθύμισε ότι παρά τις δημόσιες δηλώσεις κυβερνητικών βουλευτών, οι αμπελουργοί της ΠΕ Καβάλας δεν έχουν αποζημιωθεί για την απώλεια εισοδήματος λόγω πανδημικής κρίσης.

Τέλος, αναφέρθηκε στις προεκλογικές δεσμεύσεις των κυβερνητικών βουλευτών για την από αέρος αντιχαλαζική προστασία και το γεγονός ότι η ΠΕ Καβάλας παραμένει εκτός κάλυψης από το εν λόγω πρόγραμμα.

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια