Δήμος Τεμπών: Ζητά απο το ΥπΑΑΤ προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν διαχείριση υδάτων, ανεμομείκτες, & δικαιώματα αμπελοκαλλιέργειας

Χαρακτηρίζοντας «θετική και μόνο, την πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας να ξεκινήσει η ενημέρωση και ο διάλογος για τη νέα Κ.Α.Π. 2021...


Χαρακτηρίζοντας «θετική και μόνο, την πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας να ξεκινήσει η ενημέρωση και ο διάλογος για τη νέα Κ.Α.Π. 2021 - 2027 από τη Λάρισα, από την καρδιά του θεσσαλικού κάμπου, με τη συμμετοχή σύσσωμης της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, με επικεφαλής τον υπουργό κ. Σπήλιο Λιβανό», ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης δηλώνει: 


«Ως αγροκτηνοτροφικός δήμος έχοντας γνώση των αγροκτηνοτροφικών αναγκών, θα συμμετάσχουμε ουσιαστικά στον διάλογο, με ξεκάθαρες θέσεις και κύριο γνώμονα την έμπρακτη ενίσχυση των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής μας. 
Η νέα ΚΑΠ θα πρέπει να κινείται σε κατεύθυνση αναπτυξιακή και να είναι μέσο παραγωγής, ελπίδας και προσέλκυσης νέων στην αγροκτηνοτροφική παραγωγή. Για να κρατήσουμε τους νέους στον τόπο τους και να αποφύγουμε την ερημοποίηση της υπαίθρου. Ως Δήμος θέσαμε επιπλέον, στην πολιτική ηγεσία θέματα διαχείρισης των υδάτινων πόρων, την εγκατάσταση ανεμομεικτών και τα δικαιώματα αμπελοκαλλιέργειας από το Εθνικό Απόθεμα».


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια