ΑΚΚΕΛ: Νέα φορομπηχτική επίθεση Μητσοτάκη κατά αγροτών για να πληρώνουν ακόμη και όταν δεν έχουν ...

Θανάσιμος εχθρός των αγροτών αποδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του. Δεν στερεύει η αρρωστημένη εφευρετικότητα τους.  Διαρκ...


Θανάσιμος εχθρός των αγροτών αποδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του. Δεν στερεύει η αρρωστημένη εφευρετικότητα τους. 

Διαρκώς βρίσκουν τρόπους για να εξοντώσουν τους αγρότες σε κάθε τομέα από ηθικό μέχρι και σωματικό, ενώ τώρα βρήκαν φορομπηχτικό τρόπο και σχεδιάζουν να τους φορολογήσουν για εισόδημα που ποτέ δεν είχαν!!!

Το ΑΚΚΕΛ πληροφορείται ότι η κυβέρνηση θα κάνει αλλαγές στο φορολογικό των αγροτών με βάση την δήλωση στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης και Ελέγχου ΟΣΔΕ και ούτε λίγο ούτε πολύ θα τους φορολογεί ακόμη και αν δεν είχαν παραγωγή λόγω προβλημάτων (όπως μέτρων κορονοϊού κλπ), καιρικών συνθηκών, ατυχημάτων κλπ. 

Μόνο με το αυθαίρετο τεκμαρτό εισόδημα που θα αποφασίζουν στην κυβέρνηση για τον κάθε αγρότη με βάση στοιχεία … του παρελθόντος!

Αυτά να βλέπουν οι αγρότες όταν αφήνουν ΝΔούλικα κομματόσκυλα να παρουσιάζονται ως «εκπρόσωποι» των αγροτών και εμπιστεύονται κόμματα που εμπράκτως και αποδεδειγμένα καταδιώκουν την αγροτιά.

 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια