Συμφωνία «Κολιού» - «Φάρμας» Λιβαδίου στα 1,20 ευρώ/κιλό για το πρόβειο γάλα

Μια μεγάλη συμφωνία για το συνεταιριστικό κίνημα και τον κτηνοτροφικό κόσμο έκλεισε χθες μεταξύ του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «Φάρμες» Λι...

Μια μεγάλη συμφωνία για το συνεταιριστικό κίνημα και τον κτηνοτροφικό κόσμο έκλεισε χθες μεταξύ του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «Φάρμες» Λιβαδίου στην Ελασσόνα και της εταιρείας «Κολιός» και αφορά το πρόβειο γάλα που έφτασε στα 1,20 ευρώ το κιλό και το γίδινο στα 78 λεπτά το κιλό. Η συμφωνία αφορά την τρέχουσα γαλακτοκομική περίοδο και 4.000 τόνους γάλακτος.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Ντίνο Τσανούσα «στα 65 μέλη μας επικρατεί ικανοποίηση από αυτήν τη συμφωνία που κάναμε με την εταιρεία Κολιός, με την οποία υπάρχει εμπιστοσύνη, καθώς συνεργαζόμαστε 14 ολόκληρα χρόνια, ενώ έρχεται σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο με τις υψηλές τιμές των ζωοτροφών. Και επειδή δεν υπάρχουν μεγάλες ποσότητες γάλακτος, εκτιμώ ότι αυτές οι τιμές θα παγιωθούν στην αγορά. Εξάλλου η τιμή αυτή δίνει την αξία που έχει τόσο ανάγκη ο παραγωγός αιγοπρόβειου γάλακτος».


Γ.Ρ. 

eleftheria.gr

 

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

 

Σχόλια