Συνάντηση με ΥπΑΑΤ για αμοιβαία αποδεκτή λύση για ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός δεσμεύτηκε ότι θα συναντήσει τους φορείς της Μεσσηνίας στο γραφείο του στην Αθήνα, προκειμένο...


Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός δεσμεύτηκε ότι θα συναντήσει τους φορείς της Μεσσηνίας στο γραφείο του στην Αθήνα, προκειμένου να βρεθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση που θα διασφαλίζει την ονομασία ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτας και τη χρήση της από άλλες χώρες.

Τη συνάντηση ζήτησαν ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού "Ένωση Μεσσηνίας" Γ. Λαζόγιαννης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νηλέα Γ. Κόκκινος, ο πρόεδρος του ΣΥΜΕΠΟΠ και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέρνας Στ. Αδαμόπουλος και ο αντιπρόεδρος του ΣΥΜΕΠΟΠ γεωπόνος - τυποποιητής Γ. Σταθόπουλος.

Οι εκπρόσωποι των φορέων της Μεσσηνίας συναντήθηκαν με τον υπουργό στην Κυπαρισσία μετά από αίτημά τους, καθώς δεν υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση στο επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Μεσσηνίας ευχαρίστησε τον κ. Λιβανό για το πρόβλημα της σταφίδας που παίρνει τον δρόμο της επίλυσης, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος

Τη συνάντηση με τον υπουργό στην Αθήνα προσφέρθηκε να δρομολογήσει ο βουλευτής Περικλής Μαντάς που ήταν παρών στη συζήτηση.


Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Σχόλια