Σοφία Ζαχαράκη: Ένα συνέδριο για το μετάξι στον Έβρο

    Ως ενδιαφέρουσα ιδέα χαρακτήρισε η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, την διοργάνωση συνεδρίου για το Μετάξι στον Έβρο. Η κ. Υπουργό...

  


Ως ενδιαφέρουσα ιδέα χαρακτήρισε η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, την διοργάνωση συνεδρίου για το Μετάξι στον Έβρο.

Η κ. Υπουργός μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας με αφορμή την επίσκεψη της στο νομό, αναφέρθηκε στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία της στην Αλεξανδρούπολη παρουσία φορέων του τουριστικού κλάδου αλλά και στην επίσκεψη της αύριο στο Σουφλί μετά την επιλογή του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού “Βest Tourism Villages” αφού η πρόταση που κατέθεσε ήταν από τις τρεις πληρέστερες στην Ελλάδα. 

Αναφερόμενη στο συνέδριο Οινοτουρισμού στη Σαντορίνη εκτιμά ότι και το Σουφλί ως κοιτίδα του μεταξιού θα μπορούσε να φιλοξενήσει ανάλογη διοργάνωση και θα το προτείνει στην αυριανή επίσκεψη της.

Η κυρία Υφυπουργός δήλωσε ικανοποιημένη από την μεγάλη συμμετοχή του Έβρου στο ”Best Villages “ ενώ δεσμεύθηκε ότι θα επανέλθει σύντομα σε όλο το Νομό ώστε να εξετάσει τα σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθεί η τουριστική ανάδειξη της περιοχής.

πηγή: ertnews.gr

Σχόλια