Γ. Αντωνιάδης: Συνάντηση στον ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις σε βιολογικά φασόλια

  Το θέμα της καταβολής των αποζημιώσεων σε βιολογικές καλλιέργειες στην περιοχή των Πρεσπών, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν στο νομό Φλ...

 


Το θέμα της καταβολής των αποζημιώσεων σε βιολογικές καλλιέργειες στην περιοχή των Πρεσπών, καθώς και άλλα θέματα που αφορούν στο νομό Φλώρινας σε σχέση με τον ΕΛΓΑ, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης του βουλευτή Ν.Δ Φλώρινας, Γιάννη Αντωνιάδη, με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο.

 

Όπως αναφέρει ο κ. Αντωνιάδης, “ως προς το θέμα της αποζημίωσης των βιολογικών, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ με διαβεβαίωσε πως στη συνάντηση που θα έχει τις επόμενες μέρες με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, θα του θέσει το συγκεκριμένο θέμα και ευελπιστεί πως θα έχει θετική κατάληξη”.

Επισημαίνει δε πως θα έχει για ακόμα μια φορά προσωπική επικοινωνία για το θέμα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, σημειωνοντας πως “πρόκειται για ένα θέμα μείζονος σημασίας για την περιοχή των Πρεσπών”. Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα καλύτερης λειτουργίας και εξυπηρέτησης των αγροτών από τα υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και η επιτάχυνση των αποζημιώσεων όλων των εκκρεμών υποθέσεων και μη”.

 πηγή: ertnews.gr

Σχόλια