Αγριογούρουνα κατέστρεψαν τα γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου στο Καρπενήσι ...

Ένα παράδοξο γεγονός έλαβε μέρος στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Καρπενησίου με τα γήπεδα ποδοσφαίρου να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς! Το ξημέ...


Ένα παράδοξο γεγονός έλαβε μέρος στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Καρπενησίου με τα γήπεδα ποδοσφαίρου να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς!

Το ξημέρωμα της Δευτέρας 11/10 έφερε στο φως τις απίστευτες εικόνες των γηπέδων ποδοσφαίρων στο Καρπενήσι που βρέθηκαν στο έλεος των ζώων. Τα 2 από τα 3 γήπεδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Κέντρου στο Καρπενήσι καταστράφηκαν σχεδόν ολοσχερώς. Τα αγριογούρουνα φαίνεται πως μπήκαν στα γήπεδα κατά τη διάρκεια της νύχτας και δεν άφησαν τίποτα όρθιο με τη ζημιά να υπολογίζεται πως είναι μεγάλη.

Σίγουρα θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να γίνει αποκατάσταση των γηπέδων. Στα συγκεκριμένα γήπεδα γινόταν τακτικά συντήρηση καθώς είναι την περιοχή και τα γήπεδα προτιμάνε πολλές ομάδες το καλοκαίρι για να κάνουν την προετοιμασία τους, όπως για παράδειγμα έκανε και η ΚΑΕ Άρης τον περασμένο Αύγουστο.

Από σήμερα Τρίτη 12/10, έχουν ξεκινήσει ήδη εργασίες για επανόρθωση των ζημιών. Υπό τη επίβλεψη του Αντιδημάρχου Καρπενησίου στα θέματα του Αθλητισμού, Ιωάννη Σβερώνη και με επικεφαλής τον Βασίλη Ντούβα θα ξεκινήσει άμεσα η διόρθωση των γηπέδων.
 

 

 πηγή: EvrytaniaSport

 

 

Σχόλια