Καλή τιμή - Πολλά τα έξοδα του Βαμβακιού

  Ο τομέας Αγροτικού της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Χρήστο Καπετάνο και τους συντονιστές Δημήτρη Λεωνιδάκη και Μίλτο Μ...

 


Ο τομέας Αγροτικού της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Χρήστο Καπετάνο και τους συντονιστές Δημήτρη Λεωνιδάκη και Μίλτο Μπασδάνη, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε χωράφια βαμβακοκαλλιεργητών σε Λάρισα και Κιλελέρ, όπου έχει ήδη ξεκινήσει η συγκομιδή του βαμβακιού και συζήτησαν επιτόπου με τους αγρότες για την προοπτική της καλλιέργειας.


Μετά τις συναντήσεις αυτές ο κ. Καπετάνος δήλωσε: «Ο πρωτογενής τομέας στην πατρίδα μας και ειδικά η καλλιέργεια του βαμβακιού αποτελούν την καρδιά της Ελληνικής οικονομίας. 

Επισκέφτηκα, μαζί με τον τομέα Αγροτικού της ΔΕΕΠ Λάρισας της ΝΔ (Δ. Λεωνιδάκης, Μ. Μπασδάνης), παραγωγούς σε χωριά των Δήμων Λαρισαίων και Κιλελέρ που τώρα ξεκίνησαν να μαζεύουν το βαμβάκι από τα χωράφια τους. Το κλιμάκιο διαπίστωσε ότι φέτος η τιμή του προϊόντος είναι πολύ καλή, πολλά ωστόσο είναι και τα έξοδα του προϊόντος.

Καλή τιμή, πολλά τα έξοδα
 

Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως τους αγρότες και τους βαμβακοκαλλιεργητές και έχουμε ήδη ξεκινήσει ως Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας σε συνεργασία με τη γραμματέα Αγροτικού της ΝΔ, Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, μια προσπάθεια βελτίωσης των όρων καλλιέργειας του πολύ σημαντικού αυτού προϊόντος, που ευελπιστούμε σύντομα να αποδώσει καρπούς».

 

πηγή: eleftheria.gr

Σχόλια