Κλέβουν αγροτικά αυτοκίνητα και τα καίνε...

Ένα αγροτικό όχημα «έβαλαν» στο μάτι άγνωστοι, κλέβοντάς το, χθες τα ξημερώματα στα Φάρσαλα, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε μέσα στις φλόγε...


Ένα αγροτικό όχημα «έβαλαν» στο μάτι άγνωστοι, κλέβοντάς το, χθες τα ξημερώματα στα Φάρσαλα, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε μέσα στις φλόγες. Πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση καρμπόν, που εξετάζει η Αστυνομία, της κλοπής αγροτικού που καταλήγει στις φλόγες, μέσα σε σχεδόν μία εβδομάδα στην περιοχή των Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα αγροτικό όχημα μάρκας “Volkswagen Taro” εκλάπη από αγνώστους, χθες τα ξημερώματα από σημείο που ήταν σταθμευμένο στην πόλη των Φαρσάλων. Στην πορεία του μετά από την κλοπή, προσέκρουσε σε 4 οχήματα, που ήταν σταθμευμένα στην πόλη προκαλώντας τους ζημιές και στη συνέχεια κατέληξε μέσα στις φλόγες, πλησίον του πάρκου Απιδανού. 

Μάλιστα είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε σχεδόν μία εβδομάδα που συμβαίνει στα Φάρσαλα, καθώς είχε προηγηθεί κλοπή αγροτικού οχήματος, ίδιου τύπου, μάρκας “Toyota Hilux”, όπου κατέληξε και αυτό στις φλόγες στην περιφερειακή οδό της πόλης. 

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό και η Πυροσβεστική για τη φωτιά, ωστόσο παραμένουν ακόμη άγνωστα τα κίνητρα των δραστών, που τους οδήγησαν μετά την κλοπή, να κάψουν τα αγροτικά. 

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί το Α.Τ. Φαρσάλων, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Αστυνομία έχει προβεί ήδη σε δύο συλλήψεις.

Του Γ. Γκαντέλου

 πηγή: eleftheria.gr

Σχόλια