Ημερίδα με θέμα «Το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας»το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στην Λάρισα

Ημερίδα με θέμα «Το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας» και κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα θα πραγματο...


Ημερίδα με θέμα «Το υδατικό πρόβλημα της Θεσσαλίας» και κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Imperial». Την ημερίδα διοργανώνει η Περιφερειακή Ενωση Δήμων Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν ακόμη ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος, ο γενικός γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα Ενέργειας Κλίματος Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας κ. Γιώργος Κρεμλής, ενώ θα τοποθετηθούν επίσης με εισηγήσεις τους μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων. 

Την ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι διαδικτυακά ή διά ζώσης, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό του ιού SARS-CoV-2.

πηγή: eleftheria.gr

Σχόλια