Χαλκιδική: Ο Ταξιάρχης «Ξέρει τι θέλουν τα Χριστούγεννα» (βίντεο)

Κάθε χρόνο διακινούνται πάνω από 20 χιλιάδες έλατα σε πολλά και διαφορετικά μεγέθη- Χρειάζεται περίπου 15 χρόνια για να μεγαλώσει ένα έλατο ...
Κάθε χρόνο διακινούνται πάνω από 20 χιλιάδες έλατα σε πολλά και διαφορετικά μεγέθη- Χρειάζεται περίπου 15 χρόνια για να μεγαλώσει ένα έλατο και να φτάσει σε στάδιο κοπής και διάθεσης

Ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό μήνυμα είναι η φετινή καμπάνια του Ταξιάρχη για τα έλατα του ορεινού χωριού της Χαλκιδικής, που κοσμούν, κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, δεκάδες πλατείες ανά τη χώρα και εκατοντάδες σπίτια. Το κεντρικό μήνυμα είναι «Ξέρουμε τι θέλουν τα Χριστούγεννα» και προβάλλει την παραγωγή των δέντρων στις φυτείες του Ταξιάρχη, όπου χρειάζεται περίπου 15 χρόνια για να μεγαλώσει ένα έλατο και να φτάσει σε στάδιο κοπής και διάθεσης.

Για την καλλιέργεια των ελάτων οι παραγωγοί του Ταξιάρχη δουλεύουν όλο τον χρόνο, λαμβάνοντας μέριμνα ώστε όλα να γίνονται βάσει προδιαγραφών χωρίς να διαταράσσεται η φυσική χλωρίδα του τόπου. Κάθε χρόνο διακινούνται πάνω από 20 χιλιάδες έλατα, σε πολλά και διαφορετικά μεγέθη.


Στην καμπάνια, που αποτελεί πρωτοβουλία του δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Παπακωνσταντίνου, συμμετέχουν και εμφανίζονται στο βίντεο παραγωγοί και κάτοικοι του ορεινού χωριού.

«Εμείς εδώ στον Ταξιάρχη “Ξέρουμε τι θέλουν τα Χριστούγεννα”. Ένα έλατο για να μπει στο σπίτι σας θέλει 10 με 15 χρόνια. Μεγαλώνουμε μαζί. Έλατα μόνο από φυτείες. “Ξέρουμε τι θέλουν τα Χριστούγεννα”, αγάπη και φυσικό έλατο από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής. Με αγάπη από τον Ταξιάρχη γι' αυτά τα Χριστούγεννα»


πηγή:makthes.gr

Σχόλια