Τοποθετούνται σωλήνες άρδευσης στα ορεινά του Δήμου Μουζακίου με έκτακτη επιχορήγηση του Υπ. Εσωτερικών

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, παρουσία του Αντιδημάρχου Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργου Παπακώστα, υπέ...


Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, παρουσία του Αντιδημάρχου Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργου Παπακώστα, υπέγραψε με εκπροσώπους της αναδόχου Εταιρείας, τη σύμβαση του πολύ σημαντικού έργου:


«Προμήθεια και τοποθέτηση σωλήνων άρδευσης δικτύου ορεινών οικισμών Δήμου Μουζακίου για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020» ύψους 283.358,33 ευρώ (με Φ.Π.Α).

Η συνολική προθεσμία της προμήθειας έχει καθοριστεί σε έξι ημερολογιακούς μήνες από την ημέρα υπογραφής της παρούσας σύμβασης.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται εξ’ ολοκλήρου από έκτακτη επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών και έχει εγγράφει στον προϋπολογισμό του Δήμου με Κ.Α.: 25-7336.0.010.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. Θ. ΣΤΑΘΗ

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Πιστή στις δεσμεύσεις της προς τους δημότες, η Διοίκησή μας προχωράει στην εκτέλεση ενός ακόμη πολύ σημαντικού έργου για την αντιμετώπιση των ζημιών που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός». Με συντονισμένες κινήσεις και επίμονη διεκδίκηση, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε από την κεντρική διοίκηση αναγκαίες πιστώσεις προμήθειας και τοποθέτησης νέων σωλήνων άρδευσης σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. Πρόκειται για επιβεβλημένες παρεμβάσεις που μετά την καταστροφική θεομηνία αποτελούσαν μεγάλο ζητούμενο για τους αγρότες μας. Συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα για την οικονομική και αναπτυξιακή ανάταξη της περιοχής μας η οποία «χτυπήθηκε» ανελέητα τον Σεπτέμβριο του 2020. Με σκληρή δουλειά και αποτελεσματική δράση σε όλα τα επίπεδα, είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να επιτύχουμε όλους τους στόχους μας, γεγονός βέβαια που ήδη αποδεικνύεται στην πράξη».

πηγή: eleftheria.gr

Σχόλια