Ο Υφ. Αγρ. Ανάπτυξης Γ. Στύλιος στο LIVE: Τι θα γίνει με τους γεωργικούς συμβούλους, η νέα ΚΑΠ & οι προκλήσεις που φέρνει – video

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το LIVE με τον Γρηγόρη Θωματίκο, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος...
Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ και το LIVE με τον Γρηγόρη Θωματίκο, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος.Μεταξύ άλλων, ο κ. Στύλιος αναφέρθηκε στο νέο πρόγραμμα δωρεάν γεωργικών συμβούλων, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής, τόσο σε σχήματα συμβούλων, όσο και σε παραγωγούς.

Επιπλέον, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μίλησε για τον προγραμματισμό των έργων αγροτικής οδοποιίας, επισημαίνοντας ότι ήδη η σχετική πρόσκληση έχει σταλεί στους δήμους, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά στα εγγειοβελτιωτικά έργα, αλλά και στα νέα δεδομένα που εισάγει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Φυσικά, ο κ. Στύλιος δεν παρέλειψε να απαντήσει στα σχόλια και τις αντιδράσεις παραγωγών για την καταβολή των ενισχύσεων.

ΠΗΓΉ: epiloges.tv

Σχόλια