Δήμος Καρδίτσας: Συμβασιοποιήθηκε το έργο αγροτικής οδοποιίας ύψους 1.736.000 ευρώ

Ένα σημαντικό έργο υποδομής που αφορά τον αγροτικό χώρο του Δήμου Καρδίτσας υλοποιεί άμεσα η δημοτική αρχή. Πρόκειται για το έργο αγροτικής ...


Ένα σημαντικό έργο υποδομής που αφορά τον αγροτικό χώρο του Δήμου Καρδίτσας υλοποιεί άμεσα η δημοτική αρχή.

Πρόκειται για το έργο αγροτικής οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 1.736.000 ευρώ.
Το έργο θα εξελιχθεί στα όρια 15 Κοινοτήτων του Δήμου καθώς και σε δύο αγροτικές περιοχές της Κοινότητας Καρδίτσας και αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές της άνοιξης με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών. Το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος και ο ανάδοχος του έργου υπέγραψαν τη σχετική σύμβαση παρουσία και του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Π. Σβερώνη.


Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος δήλωσε: 

«Πραγματοποιούμε μια μεγάλη παρέμβαση στον αγροτικό χώρο με εργασίες οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης στα περισσότερα πεδινά χωριά της Καρδίτσας καθώς και στο αγρόκτημα της πόλης. Πρόκειται για έργο που βελτιώνει τις υποδομές και στηρίζει τον αγροτικό και κτηνοτροφικό πληθυσμό του Δήμου μας. Η δημοτική αρχή συνεχίζει με συνέπεια το έργο της και αλλάζει την Καρδίτσα» κατέληξε ο κ. Τσιάκος. Με βάση την τεχνική περιγραφή της σχετικής μελέτης, θα γίνουν επεμβάσεις σε αγροτικούς δρόμους που εξυπηρετούν κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και γεωργική γη (οι αγροτικοί δρόμοι στους οποίους θα γίνουν παρεμβάσεις συνοδεύονται από έγγραφο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας).


πηγή:eleftheria.gr

Σχόλια