Διαγωνισμός της ΕΛΑΪΣ για προπτυχιακούς & μεταπτυχιακούς φοιτητές έως τι 6/2/22

Σε εξέλιξη είναι από τις 13 Ιανουαρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών στον διαγωνισ...


Σε εξέλιξη είναι από τις 13 Ιανουαρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών στον διαγωνισμό της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas «Heroes of Tomorrow».
 
Με τον διαγωνισμό, η ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas δίνει την ευκαιρία σε μελλοντικούς επαγγελματίες, να σχεδιάσουν συγκεκριμένα έργα για τα επώνυμα προϊόντα της, με στόχο να συμβάλουν στον σχεδιασμό καινοτόμων, βιώσιμων λύσεων για μια καλύτερη κοινωνία και έναν καλύτερο πλανήτη και να γίνουν έτσι οι αυριανοί «ήρωες», σε υψηλόβαθμες θέσεις επιχειρήσεων.

Οι υποψήφιοι συμμετέχουν σε ομάδες των τριών ατόμων από τις οποίες, όσες περάσουν στη δεύτερη φάση, καλούνται να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους στην κριτική επιτροπή. 

Τα έπαθλα για τη νικήτρια ομάδα είναι αφενός η ευκαιρία να εκπροσωπήσει τη Unilever Ελλάδας στον περιφερειακό γύρο του διαγωνισμού, στον οποίο συμμετέχουν εκπρόσωποι της εταιρείας από τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης και αφετέρου να κερδίσει 3 υποτροφίες αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στα γραφεία της εταιρείας στην Ελλάδα (μία για κάθε μέλος της).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον διαγωνισμό της Unilever «Heroes of Tomorrow» λήγει στις 6/2/22. Περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο Heroes of Tomorrow. The ChallengeisBACK!|Unilever.


πηγη:eleftheria.gr

Σχόλια