Σε ισχύ παραμένει η πιστοποίηση της Gaia Επιχειρείν

Σε ισχύ παραμένει η πιστοποίηση της Gaia Επιχειρείν έως τις 15 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωσή της: "Ως Φορέας Συντ...


Σε ισχύ παραμένει η πιστοποίηση της Gaia Επιχειρείν έως τις 15 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωσή της:

"Ως Φορέας Συντονισμού και Τεχνικής Υποστήριξης για οκτώ συναπτά έτη, η Gaia Επιχειρείν πορεύεται με προσήλωση στη νομιμότητα και με απόλυτη προτεραιότητα την εξασφάλιση της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης των αγροτών από το δίκτυο των συνεργατών – ΚΥΔ σε όλη τη χώρα.

Με το ξεκίνημα του νέου έτους ευλόγως ετέθη θέμα για το αν το σύνολο του πλαισίου υποβοήθησης ΟΣΔΕ παρέμενε σε ισχύ καθώς η παράταση της πιστοποίησης που δόθηκε πέρυσι από τον υπουργό αφορούσε στην υποβολή των δηλώσεων για το έτος 2021.

Η Gaia Επιχειρείν, όπως είχε υποχρέωση, απευθύνθηκε στον ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνοντάς τον για τη λήξη της πιστοποίησής της και ζητώντας του να προβεί στις όποιες ενέργειες απαιτούνται, δεδομένων των αναγκών εξυπηρέτησης των αγροτών για την υποβολή διοικητικών πράξεων διαμέσου των ΚΥΔ.

Μετά από την ανταλλαγή των σχετικών εγγράφων, λάβαμε έγγραφη διαβεβαίωση από τον υπουργό κ. Λιβανό ότι η πιστοποίησή μας εκτείνεται έως και την 15/2/2022 για την ολοκλήρωση όλων των διοικητικών ενεργειών που αφορούν μόνο στο έτος υποβολής του 2021.

Με δεδομένη πλέον τη διασφάλιση της νομιμότητας, η Gaia Επιχειρείν θέτει άμεσα σε πλήρη λειτουργία το σύνολο των υπηρεσιών της σύμφωνα με το ρόλο της ως Φορέας Συντονισμού, ώστε να μην χαθεί πλέον άλλος χρόνος έως την καταληκτική ημερομηνία της 15ης Φεβρουαρίου".


Σχόλια