Επιστρέφει το «κυνήγι τρούφας» στα δάση των Μετεώρων

Το Κυνήγι Τρούφας επιστρέφει. Ύστερα από τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, οι διοργανωτές θα προχωρήσουν στην πραγματοποίηση των κυν...
Το Κυνήγι Τρούφας επιστρέφει. Ύστερα από τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, οι διοργανωτές θα προχωρήσουν στην πραγματοποίηση των κυνηγιών, καθόλη τη διάρκεια της περιόδου, δηλαδή από 1η Μαρτίου έως και την 31η Οκτωβρίου 2022.

Πρόκειται για μία εναλλακτική δυνατότητα στην περιοχή, που δεν προσφέρει μόνο τη χαρά της εύρεσης του σπάνιου αυτού υπόγειου μανιταριού στο δάσος, αλλά και τη γνωριμία με την ιδιαίτερη γεύση του. Σε συνδυασμό δε με τη γνώση γύρω από τα μανιτάρια και την τρούφα που προσφέρει η επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών, αποτελεί μία ολοκληρωμένη και άκρως απολαυστική εμπειρία.


© Παρέχεται από: Protothema.gr TruffleHuntingAtMeteora__1_


© 

Παρέχεται από: Protothema.gr TruffleHuntingAtMeteora__2_

© Παρέχεται από: Protothema.gr TruffleHuntingAtMeteora__3_


Τα κυνήγια τρούφας τα διοργανώνει το Μουσείο, στα δάση της ευρύτερης περιοχής των Μετεώρων. Σε αυτά μπορούν να συμμετάσχουν οργανωμένα groups, σχολεία, καθώς και μεμονωμένοι επισκέπτες σε ημερομηνίες που ανακοινώνει το Μουσείο. Όποιοι επιθυμούν, μπορούν να απολαύσουν το κυνήγι privé, το οποίο από φέτος προσφέρεται σε δύο εκδοχές, την κλασσική και την Privé Premium, με περισσότερες παροχές.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα έχει διάρκεια περίπου 3 ωρών και περιλαμβάνει:

Κυνήγι τρούφας στο δάσος με ειδικά εκπαιδευμένα τρουφόσκυλα


Γευσιγνωσία μανιταριών στο δάσος

Μαγείρεμα και γεύμα τρουφομακαρονάδας στο δάσος

Επίσκεψη και ξενάγηση στο μουσείο

Οι ημερομηνίες για μεμονωμένους επισκέπτες έχουν ήδη ανακοινωθεί και θα τις βρείτε στο www.trufflehunting.net, καθώς και στο www.meteoramuseum.gr 

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλ.: 24320 24959 ή στο email: info@meteoramuseum.gr.

πηγή:protothema.gr

Σχόλια