Πρόσκληση για ραντεβού με πολιτικούς αρχηγούς έχει απευθύνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων

Την ίδια στιγμή που τα μπλόκα των αγροτών ενισχύονται και εξαπλώνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων πρ...


Την ίδια στιγμή που τα μπλόκα των αγροτών ενισχύονται και εξαπλώνονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων προχωρά ένα βήμα παραπέρα και διοργανώνει συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου οι αγρότες να εκθέσουν τα αιτήματά τους αλλά και να πάρουν συγκεκριμένες απαντήσεις και δεσμεύσεις.

Σύμφωνα με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, μέχρι στιγμής έχουν στηθεί περί τα 32 μπλόκα σε όλη την χώρα.

Ως τώρα έχουν προγραμματιστεί οι εξής συναντήσεις:

Σήμερα Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στο μπλόκο Νίκαιας θα βρεθεί ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας. Νωρίτερα επισκέφτηκε το μπλόκο της Πελασγίας στη Φθιώτιδα, απ’ όπου και εξέφρασε την στήριξη του κόμματός στα δίκαια αιτήματα των αγροτών.

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 11πμ με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκο Βελόπουλο.

Την ίδια μέρα, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Κιλελέρ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Γιάνης Βαρουφακης, πρόεδρος του Μέρα24 έχει απαντήσει θετικά χωρίς να έχει κλειστεί ακόμη συγκεκριμένη μέρα η ημέρα συνάντησης.

Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν έχει απαντήσει ακόμα.

Παράλληλα, όπως επισημαίνεται από την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων επικοινώνησε με τον κ. Γεραπετριτη, για συνάντηση με το κλιμάκιο της κυβέρνησης. Ο κ. Γεραπετρίτης τους παρέπεμψε στο νέο υπουργό κ. Γιώργο Γεωργαντά για να οριστεί η συνάντηση, ενώ σε επικοινωνία που είχαν με το ΥπΑΑΤ από την Δευτέρα δεν έχουν πάρει ακόμη απάντηση.


πηγή:in.gr;

Σχόλια