Σεμινάρια για τον αγροδιατροφικό πλούτο των Κυκλάδων από το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με το ΓΠΑ

Συνεχίζει το Επιμελητήριο Κυκλάδων τον κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιo. H προστασία των καλλιεργο...


Συνεχίζει το Επιμελητήριο Κυκλάδων τον κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιo.

H προστασία των καλλιεργούμενων φυτών (κηπευτικών, εσπεριδοειδών, ελαιόδεντρων και αμπέλου) από τις διάφορες ασθένειες και τα προβλήματα που προκαλούν έντομα και ακάρεα, θα βρεθούν στο επίκεντρο των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που οργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί για τις 2 και τις 9 Μαρτίου 2022. Την πρώτη ημέρα το θέμα των σεμιναρίων είναι οι κυριότερες ασθένειες κηπευτικών, εσπεριδοειδών και αμπέλου στις Κυκλάδες, ενώ την δεύτερη μέρα, οι ζωικοί εχθροί καλλιεργούμενων φυτών και η ολοκληρωμένη αντιμετώπισή τους.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται στον χώρο του πρωτογενούς τομέα, της αγροδιατροφής και της γαστρονομίας στις Κυκλάδες και πραγματοποιούνται μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 700 συμμετέχοντες παρακολούθησαν τα δύο πρώτα σεμινάρια για το κλάδεμα και τον εμβολιασμό στην άμπελο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε φόρμα που βρίσκεται στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου και θα γίνονται δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του κάθε σεμιναρίου, οπότε και θα αποστέλλεται ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής τηλεφωνικής επικοινωνίας και υποστήριξης.


ΠΗΓΉ:in.gr

Σχόλια