Εδώ Νίκαια...Πολυήμερη ήδη η παραμονή των αγροτών στο μπλόκο

Πολυήμερη ήδη η παραμονή των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας, χωρίς, ωστόσο, σημάδια κούρασης και απογοήτευσης. Μια κι όλοι καταλαβαίνουν πως...


Πολυήμερη ήδη η παραμονή των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας, χωρίς, ωστόσο, σημάδια κούρασης και απογοήτευσης. Μια κι όλοι καταλαβαίνουν πως «χωρίς αγώνα, τίποτα δεν κερδίζεται». Και η «ΕτΔ» σταθερά παρούσα, καταγράφοντας την καθημερινότητα, τους προβληματισμούς και τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.
Το κουαρτέτο του μπλόκου της Νίκαιας σε πλήρη διάταξη, μάχιμο και αντιπροσωπευτικό. Ρίζος Μαρούδας από Λάρισα, Σωκράτης Αλειφτήρας από Φάρσαλα, Στέλιος Τσικριτσής από Τύρναβο και Κώστας Τζέλλας από Καρδίτσα.


Μπορεί τα συγκεκριμένα σύννεφα να έχουν απλωθεί πάνω από το μπλόκο της Νίκαιας, όμως πιο μαύρα σύννεφα φαίνεται να έχουν συγκεντρωθεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αθήνα, μετά την ανάπτυξη των μπλόκων στη χώρα, τα οποία ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο.

Τρακτέρ παντός είδους μπορεί να διαπιστώσει κανείς στο μπλόκο της Νίκαιας. Μικρά, μεγάλα, σκεπαστά και ξεσκέπαστα, όλα με τον ίδιο σκοπό: Να πιέσουν την Κυβέρνηση, ώστε ο εφοδιασμός τους με πετρέλαιο και καύσιμα να γίνεται πιο εύκολα σε σχέση με το σήμερα.


ΠΗΓΗ:eleftheria.gr

Σχόλια