Ταχύρρυθμη εκπαίδευση στη Μελισσοκομία στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Λάρισας

Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Λάρισας θα υλοποιήσει μία ταχύρρυθμη εκπαίδευση στη Μελισσοκομία και για επαγγελματίες μελισσοκόμους στις εγκαταστάσεις ...


Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Λάρισας θα υλοποιήσει μία ταχύρρυθμη εκπαίδευση στη Μελισσοκομία και για επαγγελματίες μελισσοκόμους στις εγκαταστάσεις του Κ.Δ. Λάρισας από τις 11 Απριλίου έως τις 13 Απριλίου, απογευματινές ώρες (15:30 έως 20:30). Στο πρόγραμμα αυτό θα διδάξουν εκπαιδευτές ενταγμένοι στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Αναλυτικότερα τα θέματα της ταχύρρυθμης εκπαίδευσης είναι τα εξής: 

Αρχές οργάνωσης και λειτουργίας μελισσοκομείου. Μελισσοκομικός εξοπλισμός και συντήρησή του. Μελισσοκομικοί χειρισμοί κατά τη διάρκεια του έτους. Μελισσοκομικά φυτά. Βασιλοτροφία, παραγωγή βασιλικού πολτού και προϊόντων κυψέλης. 

Εχθροί και ασθένειες των μελισσών και τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Κ.Δ. Λάρισας, κ. Μπάσδρα Γεώργιο, γεωπόνο M.Sc. στο τηλ. 2410-620.052 καθώς και στον Μελισσοκομικό Σύλλογο Λάρισας, κάθε Τετάρτη στο τηλ. 2410-533.306.

πηγή:eleftheria.gr

Σχόλια