ΜΑΝΤΟΥΔΙ: Δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων για τον βασανισμό της κότας ...

Μετά την δημοσιότητα που έλαβε η περίπτωση βασανισμού μία κότας σε περιοχή της Βόρειας Εύβοιας ( διαβάστε εδώ την είδηση και δείτε το βίντεο...Μετά την δημοσιότητα που έλαβε η περίπτωση βασανισμού μία κότας σε περιοχή της Βόρειας Εύβοιας (διαβάστε εδώ την είδηση και δείτε το βίντεο με την πράξη) κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό ων δραστών.

Συγκεκριμένα, από το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

Στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

«Η υπόθεση αφορούσε στην κακοποιητική μεταχείριση ζώου (όρνιθας), περιστατικό το οποίο απεικονίζονταν σε βίντεο που αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι, το περιστατικό, έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 30 Απριλίου 2022, εντός αποθήκης σε περιοχή της Βόρειας Ευβοίας και ταυτοποιήθηκαν τα δύο άτομα που προέβησαν στην πράξη αυτή, καθώς και το τρίτο που ενήργησε την βιντεοσκόπηση.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου.»

πηγή:egnomi.gr

Σχόλια