Φωκίδα: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά που έκανε στάχτη 3.000 στρέμματα με ελαιόδεντρα & 10.000 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης

Στο μικροσκόπιο του ανακριτικού της Πυροσβεστικής, βρίσκεται το σημείο του Ελαιώνα της Άμφισσας, από όπου ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά που έκα...


Στο μικροσκόπιο του ανακριτικού της Πυροσβεστικής, βρίσκεται το σημείο του Ελαιώνα της Άμφισσας, από όπου ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά που έκανε στάχτη 3.000 στρέμματα με ελαιόδεντρα και 10.000 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης.

Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του star ο περιφερειακός δ/κτής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κων/νος Θεοφιλόπουλος , παρόλο που η φωτιά είναι υπό πλήρη έλεγχο και έχει οριοθετηθεί, παραμένει μεγάλη δύναμη για τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων.

Συγκεκριμένα 34 οχήματα με 105 πυροσβέστες , ομάδα δασοκομάντος με 20 άτομα και πεζοπόρο από Ευρυτανία και Φθιώτιδα με 10 άτομα.

Επίσης, καθοριστική η συμβολή της περιφερειακής ενότητας Φωκίδας με 12 βυτιοφόρα και των Δήμων Δελφών και Δωρίδας με 6 μηχανήματα έργου, όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας Γ.Δελμούζος.


ΠΗΓΉ: tvstar.gr

Σχόλια

BLOGGER: 1
 1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
  Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 5.000,00$ ΕΩΣ 90.000.000,00$
  ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΧΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 3% ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
  Email: ivbiadaobilifemotage@gmail.com
  Τηλεγράφημα: https://t.me/ivbiadaobifinance

  ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ,
  ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΤΙΛΝΤΑ
  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή