Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο 51χρονου από πτώση δέντρου στο Ηράκλειο Κρήτης

Τραγωδία το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Αυγούστου στο Ηράκλειο καθώς δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε έναν 51χρονο δικυκλιστή επί της Λεωφόρου Δημο...


Τραγωδία το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Αυγούστου στο Ηράκλειο καθώς δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε έναν 51χρονο δικυκλιστή επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας δικυκλιστής αργά το απόγευμα της Πέμπτης, 18 Αυγούστου και στις 6 το απόγευμα, βρισκόμενος επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας και ενώ περίμενε στο φανάρι, δέντρο ξεριζώθηκε και τον καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, ηλικίας 51 ετών βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο άνδρας είχε σταματήσει στο αντίθετο ρεύμα και στο φανάρι από αυτό που ήταν το δέντρο. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το δέντρο ξεριζώθηκε, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, των ανθρώπων που πλησίασαν τον άτυχο 51χρονο άνδρα, διαπίστωσαν ότι ήταν «παγωμένος».

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου και ένα από την τρίτη ΕΜΑΚ, ενώ επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.

Κλειστός παρέμεινε για αρκετές ώρες ο δρόμος από το σημείο που ξεκινάει η γέφυρα της Λεωφόρου Δημοκρατίας, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη οι εργασίες κοπής του δέντρου.

Η Πολιτική Προστασία έκανε λόγο για ακραίο και πρωτοφανές φαινόμενο.


Σχόλια