Οικογένεια δέχτηκε άγρια επίθεση από σκυλιά στην Ελούντα Λασιθίου

Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε ζευγάρι τουρίστες μαζί με το παιδί τους στην Ελούντα, Λασιθίου, το μεσημέρι του Σαββάτου (13/08). Σύμφωνα μ...


Άγρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε ζευγάρι τουρίστες μαζί με το παιδί τους στην Ελούντα, Λασιθίου, το μεσημέρι του Σαββάτου (13/08).

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο άνδρας τραυματίστηκε στο χέρι και φέρει γρατζουνιές στα πόδια, ενώ την γυναίκα τα σκυλιά την γρατζούνισαν στα χέρια. Το ζευγάρι είχε μαζί τους και ένα παιδί, το οποίο ευτυχώς δεν έχει τραυματιστεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν τα σκυλιά ήταν αδέσποτα ή οικόσιτα.

Ο κόσμος που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, οι οποίο όμως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με δικό τους όχημα.

Το περιστατικό αυτό είναι το δεύτερο που λαμβάνει χώρα στο νησί καθώς την Παρασκευή 12 Αυγούστου, σημειώθηκε ακόμη ένα στην Γαύδο.

Συγκεκριμένα, δύο σκυλιά ροτβάιλερ επιτέθηκαν σε μια 39χρονη γυναίκα, την οποία τραυμάτισαν στα πόδια και σε άλλα σημεία του σώματός της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

ΠΗΓΉ:neakriti,

Σχόλια