Ρουμάνοι διαρρήκτες έκλεβαν ακόμη και το ελαιόλαδο στους Γαργαλιάνους ...

Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες “χτυπούσαν” στους Γαργαλιάνους δύο Ρουμάνοι διαρρήκτες, όταν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που είχαν βάλ...


Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες “χτυπούσαν” στους Γαργαλιάνους δύο Ρουμάνοι διαρρήκτες, όταν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους απουσίαζαν. Ωστόσο, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους εξετάζοντας το οπτικό υλικό που είχαν καταγράψει κάμερες ασφαλείας.

Όπως διαπιστώθηκε, στο πρώτο τρίμηνο του 2022, οι δράστες ηλικίας 36 και 47 χρόνων που κατοικούν στην περιοχή διέπραξαν τρεις κλοπές. Συγκεκριμένα, στις 25 Φεβρουαρίου διέρρηξαν ένα σπίτι και στις 7 Μαρτίου μια αποθήκη στην περιοχή «Χοχλαστή – Δερβίσι» Γαργαλιάνων από τα οποία άρπαξαν αγροτικά μηχανήματα, διάφορα εργαλεία, αλλά και ελαιόλαδο, συνολικής αξίας 3.500 ευρώ, ενώ από άλλη μια αποθήκη που παραβίασαν στις 13 Μαρτίου στην περιοχή Βρωμονέρι έκλεψαν μηχανήματα και εργαλεία, αξίας 500 ευρώ.

Από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εξιχνίασαν τις τρεις διαρρήξεις. Έτσι, σε βάρος των δυο αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται καθώς εκτιμάται ότι έχουν "χτυπήσει" και άλλες φορές στην ευρύτερη περιοχή.

Σχόλια