Στο 1 δισ. ευρώ αναμένονται να φτάσουν οι πληρωμές στους δικαιούχους του Π.Α.Α. 2014-2020 έως το τέλος του χρόνου

Στο 1 δισ. ευρώ αναμένονται να φτάσουν οι πληρωμές έως το τέλος του χρόνου. Από την αρχή του έτους και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου 2022, έχουν κ...


Στο 1 δισ. ευρώ αναμένονται να φτάσουν οι πληρωμές έως το τέλος του χρόνου. Από την αρχή του έτους και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου 2022, έχουν καταβληθεί στους δικαιούχους του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 (Π.Α.Α. 2014-2020) πάνω από 611 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ, το οποίο είναι το μεγαλύτερο που έχει καταβληθεί ποτέ από την έναρξη υλοποίησης των κοινοτικών προγραμμάτων στη χώρα μας, στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Επόμενος στόχος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αποτελεί η καταβολή άνω του 1 δισ. ευρώ συνολικά για το 2022 σε δικαιούχους του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, συμβάλλοντας έμπρακτα στην ανάκαμψη, στήριξη του αγροτικού χώρου, σε μια κρίσιμη οικονομικά περίοδο.


«Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί επιστέγασμα της αγαστής συνεργασίας, υπό την καθοδήγηση της πολιτικής ηγεσίας, όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ και των περιφερειών της χώρας και αποδεικνύει την ουσιαστική στήριξη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον αγροτικό κόσμο», επισημαίνει το ΥπΑΑΤ σε σχετική ανακοίνωση. 

πηγή:in.gr

Σχόλια