Δελτίο τύπου της “Γεωτεχνικής Ενωτικής Κίνησης” για την επίσκεψη κλιμακίου της παράταξής στην agrorica 2022

Κλιμάκιο της Γραμματείας της Παράταξης του ΓΕΩΤΕΕ “Γεωτεχνικής Ενωτικής Κίνησης” (ΓΕΚ), στις 21-22/10/2022, επισκέφτηκε τη Διεθνή Έκθεση Γεω...


Κλιμάκιο της Γραμματείας της Παράταξης του ΓΕΩΤΕΕ “Γεωτεχνικής Ενωτικής Κίνησης” (ΓΕΚ), στις 21-22/10/2022, επισκέφτηκε τη Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων “Agrotica”, στη Θεσσαλονίκη, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός του αγροτικού τομέα στα Βαλκάνια και προσελκύει χιλιάδες εκθέτες από πολλές χώρες. 

Τα μέλη της ΓΕΚ συνομιλήσαν με επιστήμονες, εκθέτες, επισκέπτες της Έκθεσης και είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την αγωνία των αγροτών, αλλά και των καταναλωτών και των γεωτεχνικών για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα της χώρας. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκαν με τα μέλη της ΓΕΚ της Βορείου Ελλάδας και αντάλλαξαν απόψεις, σχετικά με τις επικείμενες εκλογές του ΓΕΩΤΕΕ (11.12.2022), καλώντας όλους τους γεωτεχνικούς να πλαισιώσουν και να στηρίξουν τη ΓΕΚ, ως τη μόνη δύναμη που μπορεί να φέρει αλλαγή σελίδας στην απαξίωση του ΓΕΩΤΕΕ που το έφεραν οι δυνάμεις που το διοίκησαν μέχρι σήμερα.

Σχόλια