Β.Τσιομπανίδης (ΑΚΚΕΛ): Είμαστε κόμμα Αγροτικό & Κτηνοτροφικό γιατί η αιχμή του δόρατος της πολιτικής μας είναι η ανάπτυξη μέσα από την παραγωγή

Είμαστε κόμμα Αγροτικό και κτηνοτροφικό, όχι όμως γιατί τα στελέχη μας είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι όπως λάθος αντιλαμβάνονται κάποιοι. Είμ...


Είμαστε κόμμα Αγροτικό και κτηνοτροφικό, όχι όμως γιατί τα στελέχη μας είναι αγρότες και κτηνοτρόφοι όπως λάθος αντιλαμβάνονται κάποιοι. Είμαστε κόμμα Αγροτικό και Κτηνοτροφικό γιατί η αιχμή του δόρατος της πολιτικής μας είναι ανάπτυξη μέσα από την παραγωγή, πιστεύουμε ακράδαντα πως ο πρωτογενής τομέας είναι πράγματι η μεγάλη ατμομηχανή που θα μας βγάλει από την κρίση, την φτώχεια, την ηττοπάθεια, την μιζέρια και τον σκοταδισμό που καλύπτουν την τελευταία δεκαπενταετία την χώρα. 

Έχουμε το ανθρώπινο δυναμικό, την τεχνογνωσία και τα μέσα παραγωγής, έχουμε μια υπέροχη και ευλογημένη χώρα, μπορούμε και θέλουμε να παράξουμε πλούτο για την χώρα μας και δεν μας αφήνουν.

Είμαστε το μόνο κόμμα που μπορεί να προσφέρει λύσεις στα ελλείμματα, την ανεργία, στην κάλυψη μισθών και συντάξεων, υγείας και παιδείας με 2 μαγικές λέξεις ανάπτυξη- παραγωγή !!!!  

Θέλουμε δίπλα μας αρωγούς όλους τους υπόλοιπους κλάδους της οικονομίας γιατί χωρίς πρωτογενή τομέα δεν υπάρχει ούτε δευτερογενής ούτε τριτογενής τομέας, Μονόδρομος η συστράτευση με το ΑΚΚΕΛ των ανέργων γιατί μόνο από την ανάκαμψη του πρωτογενούς τομέα δημιουργούνται αυτόματα 500.000 θέσεις εργασίας στην μεταποίηση,εμπόριο,μεταφoρές,logistics κλπ. Είμαστε κόμμα καθαρά πατριωτικό, άνθρωποι που είμαστε άμεσα δεμένοι με την γη μας, άνθρωποι που λατρεύουμε την ιερή γη των προγόνων μας.

Είμαστε ρεαλιστές σκληρά εργαζόμενοι, μιλάμε μόνο την γλώσσα της αλήθειας, όταν προεκλογικά όλοι μοστράριζαν ιλουστρασιόν προγράμματα το ΑΚΚΕΛ έλεγε ευθαρσώς πως δεν έχει πρόγραμμα και πως τα προγράμματα των κομμάτων είναι ευχολόγια τυπωμένα σε χαρτί πολυτελείας για το πως θα ξοδευτούν χρήματα τα οποία δεν υπάρχουν. 

Εμείς τότε λέγαμε ότι ακριβώς έλεγε ο κάθε νοικοκύρης στο σπίτι του : 

Αν δεν δουλέψουμε δεν θα έχουμε να φάμε...αυτό ακριβώς ισχύει και για την χώρα. Αυτοί μας εξηγούσαν πως θα ξοδέψουν χρήματα που δεν υπήρχαν με τα προγράμματα τους όταν εμείς προτείναμε τρόπους ώστε να γεμίσουν τα ταμεία του κράτους.

Τα αστικά κρατικοδίαιτα κόμματα με τις κληρονομικές ηγεσίες τα είδαμε τα γνωρίσαμε και βιώνουμε την παρακμιακή τους πολιτική από την δημιουργία της χώρας ως σήμερα. Μονόδρομος πια η αλλαγή πλεύσης, η αλλαγή πολιτικής, η στροφή στην παραγωγή, μονόδρομος το να σταθούμε στα πόδια μας χωρίς δεκανίκια, μονόδρομος η αγροτική επανάσταση, μονόδρομος ένα ισχυρό ΑΓΡΟΤΙΚΟ.ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ.ΚΟΜΜΑ μονόδρομος το ΑΚΚΕΛ.

Σας καλούμε όλους να στηρίξουμε το δικό μας πολιτικό οικοδόμημα, τον μόνο πολιτικό φορέα χτισμένο κανονικά αυτήν την φορά, από την βάση προς την κορυφή και όχι από την καμινάδα των παλιών τζακιών προς τα θεμέλια.

Σχόλια