Καταδικάστηκε για καλλιέργεια κάνναβης & αποδείχθηκε ότι καλλιεργούσε καρπούζια....

Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια κράτησε η δικαστική περιπέτεια του Διονύση Φουρνόδαυλου από το Γεράκι της Αμαλιάδας στην Ηλεία. Είχε καταδικαστεί ...


Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια κράτησε η δικαστική περιπέτεια του Διονύση Φουρνόδαυλου από το Γεράκι της Αμαλιάδας στην Ηλεία. Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για καλλιέργεια δενδρυλλίων ινδικής κάνναβης, όμως την Δευτέρα κρίθηκε ομόφωνα αθώος από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών.


Η υπόθεση ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2007, όταν κατά την περίοδο των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ηλεία αποκαλύφθηκε στην θέση «Κιντέικα» Γερακίου μία φυτεία με 741 δενδρύλλια κάνναβης που έφτασαν σε ύψος έως και τα 3,5 μέτρα. Από μαρτυρίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, με τον άνδρα να κατηγορείται για καλλιέργεια και συγκομιδή κάνναβης.

Τελικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews, με την βοήθεια της δικηγόρου του, Γεωργίας Σακαρέλλου, ο Διονύσης Φουρνόδαυλος αθωώθηκε αφού όπως αποδείχθηκε, διατηρούσε σε απόσταση 200 μέτρων καλλιέργεια καρπουζιού και εσφαλμένα θεωρήθηκε αρχικώς, ότι εκείνος ήταν ο καλλιεργητής.
πηγή: (enikos.gr)

Σχόλια