Κρήτη: Τον παρακολούθησαν και τον συνέλαβαν μετά τη ζωοκλοπή...

Ένας 30χρονος συνελήφθη και δύο ακόμη άγνωστα άτομα αναζητούνται για ζωοκλοπή που εκτυλίχθηκε χθες στην περιοχή των Καμαρών του δήμου Φαιστο...


Ένας 30χρονος συνελήφθη και δύο ακόμη άγνωστα άτομα αναζητούνται για ζωοκλοπή που εκτυλίχθηκε χθες στην περιοχή των Καμαρών του δήμου Φαιστού.

Μάλιστα, ο φερόμενος ως δράστης που είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και στο παρελθόν, είχε φροντίσει να καλύψει τα ίχνη του, πηγαίνοντας στον τόπο του “εγκλήματος” με κλεμμένο αυτοκίνητο. Υπολόγισε, όμως, χωρίς τους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του και στο τέλος τον συνέλαβαν.

Η σύλληψη του 30χρονου έγινε χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς Τ.Ε.Κ.Α.Μ Κρήτης και της Ο.Π.Κ.Ε Ηρακλείου. 

Οι αστυνομικοί, στη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης εντόπισαν τον 30χρονο ενώ μετέβη με κλεμμένο ΙΧ Φορτηγό αυτοκίνητο στην περιοχή των Καμαρών, όπου, έκλεψε από ποιμνιοστάσιο 20 πρόβατα και στη συνέχεια τα μετέφερε σε περιφραγμένη αγροτική περιοχή του δήμου Γόρτυνας, ενώ ακολούθως επιχείρησε να κρύψει το αυτοκίνητο σε αποθήκη. Εκεί οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν

Τα πρόβατα, αλλά και το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί σε προγενέστερο χρόνο από περιοχή του δήμου Ηρακλείου, επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούν δύο ακόμη άγνωστα άτομα, τα οποία φέρονται ως συνεργοί του 30χρονου στην ζωοκλοπή.

ΠΗΓΉ: ertnews.gr

Σχόλια