Συνελήφθησαν δύο άντρες γιατί κλάδευαν ελιές σε ξένο χωράφι...

Συνελήφθησαν δύο άντρες γιατί κλάδευαν ελιές σε ξένο χωράφι. Ο ένας παρουσίασε πρόβλημα υγείας μετά την σύλληψή του και διακομίστηκε στο Νοσ...


Συνελήφθησαν δύο άντρες γιατί κλάδευαν ελιές σε ξένο χωράφι. Ο ένας παρουσίασε πρόβλημα υγείας μετά την σύλληψή του και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο.

Δύο άντρες μπήκαν σε ξένο χωράφι και άρχισαν να κλαδεύουν τις ελιές, για να πάρουν τα ξύλα. Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου, στο Βαθύ Αυλίδας και συγκεκριμένα στην περιοχή που βρίσκεται η Μοίρα Γενικών Αποθηκών Πυρομαχικών ( 204 ΜΓΑΠ) του Στρατού.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, οι οποίοι όμως έγιναν αντιληπτοί και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν μέσα στο χωράφι. Κατά την μεταφορά τους στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, με περιπολικό, ο ένας παρουσίασε πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, παραπονέθηκε για πόνο στο στήθος και δύσπνοια, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί αντί να τον πάνε στο Τμήμα να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, για παροχή ιατρικής βοήθειας, στο Τμήμα Επειγόντων περιστατικών.


πηγή:(egnomi.gr)

Σχόλια