Τι δήλωσε η Δ. Λυμπεροπούλου Αν. Γραμματέας στον Τομέα Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια βουλευτής ή στην Περιφέρεια(video)

  Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια -Τι σημείωσε η Δ. Λυμπεροπούλου που ανέλαβε Αν. Γραμματέας στον Τομέα Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑ...


 
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια -Τι σημείωσε η Δ. Λυμπεροπούλου που ανέλαβε Αν. Γραμματέας στον Τομέα Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (video)

Αναπληρώτρια γραμματέας του τομέα Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι πλέον η περιφερειακή σύμβουλος Πελοποννήσου και επικεφαλής παράταξης της μειοψηφίας του Σώματος, Γεωπόνος Τ.Ε. Δήμητρα Λυμπεροπούλου, η οποία προέρχεται από τους κόλπους των Οικολόγων Πράσινων.


Η κα Λυμπεροπούλου μιλώντας γι’ αυτήν τη συνεργασία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best έκανε λόγο για μια πολύ τιμητική πρόταση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας πως εκτίμησε μεταξύ άλλων πως δεν της ζητήθηκε καν, να γίνει μέλος του κόμματος. «Αυτό κάτι δείχνει για το άνοιγμα του ΚΙΝΑΛ στην κοινωνία», είπε η κα Λυμπεροπούλου που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια βουλευτής ή στην Περιφέρεια.

«Μου ανατέθηκε ένα συγκεκριμένο έργο και αυτός είναι ο σκοπός μου και γι’ αυτό με εμπιστεύτηκαν. Δεν αποτελεί αυτοσκοπό μου του ψηφοδέλτιο. Με ενδιαφέρει η δουλειά επάνω στον τομέα που μου εμπιστεύτηκαν. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία, η οποία θα είναι και σύντομη», τόνισε με νόημα προσθέτοντας πως δεν ξεχνάει ποτέ από που ξεκίνησε.

«Ανέλαβα αυτήν τη δουλειά, γιατί για ‘μένα είναι δουλειά, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Εγώ είμαι και παραμένω οικολόγος και χαίρομαι που ένα μοντέρνο και σύγχρονο σοσιαλιστικό κόμμα, πρωτοπορεί σε θέμα προστασίας του περιβάλλοντος», επεσήμανε η Δήμητρα Λυμπεροπούλου που εξέφρασε την πεποίθηση πως μέσα από ένα μεγάλο κόμμα θα βρουν μεγαλύτερη απήχηση οι προτάσεις της πολιτικής οικολογίας, αφού τα προβλήματα πια, είναι πάρα πολλά.


πηγή : (best-tv.gr)

Σχόλια