Οι προτάσεις της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (Ο.Μ.Σ.Ε.) στον Κεδίκογλου

Προτάσεις μελισσοκόμων σε Σ. Κεδίκογλου. Για την εύρυθμη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Μελισσοκομικού Μητρώου Στο πλαίσιο της ουσιαστικής στήρ...


Προτάσεις μελισσοκόμων σε Σ. Κεδίκογλου. Για την εύρυθμη λειτουργία του Ηλεκτρονικού Μελισσοκομικού Μητρώου Στο πλαίσιο της ουσιαστικής στήριξης της μελισσοκομίας με τη θέσπιση και αξιολόγηση τεχνολογικών εργαλείων, όπως το Εθνικό Μελισσοκομικό Μητρώο, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου υποδέχτηκε τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος (Ο.Μ.Σ.Ε.), παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων. 

Στη συζήτηση που ακολούθησε, τα θέματα που τέθηκαν και απασχολούν τον μελισσοκομικό κλάδο ήταν: 

  • Η χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους μελισσοκόμους για την αντιμετώπιση του αυξημένου κόστους παραγωγής, 
  • η διαμόρφωση των τελικών εισηγήσεων και προτάσεων για την τροποποίηση της ΥΑ σχετικά με τη λειτουργία του Εθνικού Ηλεκτρονικού Μελισσοκομικού Μητρώου. 

Στη συνάντηση εκ μέρους της Ομοσπονδίας συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Αναστάσιος Ποντίκης, ο γραμματέας κ. Δημήτριος Νικολάου και ο ταμίας κ. Κωνσταντίνος Ντούνας. 

Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επανέλαβε για μία ακόμα φορά τη δέσμευσή του για τη στήριξη του κλάδου. Όλες οι πλευρές συμφώνησαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους και στην επανάληψη της συνάντησης.

Σχόλια