Στις 23 Ιανουαρίου το Peloponnese Wine Festival

Το Peloponnese Wine Festival, η κύρια εκδήλωση των κρασιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα που είναι ο μεγαλύτερος της Ελλάδας, δίνει ραντεβού ...


Το Peloponnese Wine Festival, η κύρια εκδήλωση των κρασιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα που είναι ο μεγαλύτερος της Ελλάδας, δίνει ραντεβού με το οινοφιλο κοινό και τους επαγγελματίες για 15η χρόνια την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα.

Περισσότερα από 40 μέλη - οινοποιεία της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου θα δώσουν τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει την νέα και την ‘παλιά’ γενιά των οινοποιών, να ανακαλύψει τα κρασιά τους, τους πειραματισμούς και τις νέες εμφιαλώσεις τους. Και φέτος το κοινό θα έχει την δυνατότητα να κρατάει σημειώσεις και να βαθμολογεί τα κρασιά που δοκιμάζει σε μια απλή και εύχρηστη ηλεκτρονική εφαρμογή που θα περιέχει όλα τα κρασιά της έκθεσης, το my.wine.gr. Έτσι ο χρήστης θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να βρίσκει τα κρασιά που ξεχώρισε, να τα βαθμολογεί και να φτιάξει την δική του λίστα με 'αγαπημένα'.

Η εκδήλωση θα ανοίξει τις πόρτες της στις 12 μ. και θα ολοκληρωθεί στις 9 μ.μ.. Η κόστος εισόδου είναι 10 ευρώ με προαγορά μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, και 12 ευρώ στα ταμεία της εκδήλωσης. Υπάρχει και φοιτητική είσοδος 8 ευρώ με επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας στα ταμεία της εκδήλωσης. Το εισιτήριο περιλαμβάνει το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσου εισιτήριο σε προνομιακή τιμή μέχρι τις 20 Ιανουαρίου στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/happenings/tagfest/peloponnesewinefestivalat...

Περισσότερες πληροφορίες για το Peloponnese Wine Festival 2023 και τους παραγωγούς που συμμετέχουν στο www.peloponnesewinefestival.com και στη σελίδα του facebook https://www.facebook.com/Peloponnese-Wine-Festival-126824354474451/..

Σχόλια