Κρεοπώλης πέθανε από επίθεση γουρουνιού που προσπάθησε να σφάξει....

Κρεοπώλης στο Χονγκ Κονγκ έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε να σφάξει γουρούνι, την Παρασκευή (20/1), όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία. Ο 6...


Κρεοπώλης στο Χονγκ Κονγκ έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε να σφάξει γουρούνι, την Παρασκευή (20/1), όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ο 61χρονος κρεοπώλης, ο οποίος εργαζόταν στο σφαγείο Sheung Shui Slaughterhouse στα βόρεια προάστια της πόλης, έπεσε στο έδαφος, όταν τραυματισμένο γουρούνι, κινήθηκε κατά πάνω του.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το CNN, ο κρεοπώλης ήταν έτοιμος να σκοτώσει το γουρούνι, το οποίο είχε ήδη πυροβολήσει με όπλο αναισθησίας, όταν αυτό ανέκτησε τις αισθήσεις του και έπεσε πάνω του.

Συνάδελφος του κρεοπώλη βρήκε τον 61χρονο άνδρα αναίσθητο με τον μπαλτά στο χέρι και μια πληγή στο αριστερό του πόδι, ανέφερε η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία δήλωσε ότι τα ακριβή αιτία θανάτου δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί.

Το Τμήμα Εργασίας της πόλης δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα. "Το Τμήμα Εργασίας είναι θλιμμένο από τον θάνατο του ανθρώπου και εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του", ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

"Θα ολοκληρώσουμε την έρευνα το συντομότερο δυνατό για να προσδιορίσουμε την αιτία του ατυχήματος, να εξακριβώσουμε τους υπεύθυνους και να προτείνουμε μέτρα βελτίωσης. Θα κινηθούμε με βάση το νόμο, εάν αποδειχτεί οποιαδήποτε παραβίαση της νομοθεσίας για την εργασιακή ασφάλεια", δήλωσε εκπρόσωπος του τμήματος.

Το Τμήμα Τροφίμων και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της πόλης, το οποίο διαχειρίζεται τα σφαγεία ζώων, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του άνδρα με ανακοίνωσή του.

πηγή:news247.gr

Σχόλια