Στέλλα Μπίζιου :Η κυβέρνηση στάθηκε στο πλευρό των αγροτών

«Με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο είχα μια ακόμη συνάντηση εργασίας και με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την τόσο εποικοδομητι...


«Με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο είχα μια ακόμη συνάντηση εργασίας και με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την τόσο εποικοδομητική και αποτελεσματική συνεργασία μας καθ’ όλο τον χρόνο της κοινοβουλευτικής μου θητείας. Και φυσικά να τον συγχαρώ για την εξαιρετική και τόσο σπουδαία δουλειά του στον ΕΛΓΑ». 

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά την επίσκεψή της στον διοικητή του ΕΛΓΑ και την ενδελεχή συζήτησή τους για θέματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα του νομού.


«Ο ΕΛΓΑ πληρώνει αυτές τις ημέρες 110 εκατομμύρια ευρώ στους αγρότες, οι δε πληρωμές αυτές καλύπτουν αποζημιώσεις του έτους 2022, καθώς και ενστάσεις της προηγούμενης περιόδου.
Η κυβέρνηση της ΝΔ με μοχλό τον ΕΛΓΑ έχει σταθεί στο πλευρό των αγροτών της χώρας, παρέχοντάς τους την απαραίτητη στήριξη προκειμένου να ξεπεράσουν τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων. Ο πρωτογενής τομέας της χώρας αποτελεί για την κυβέρνησή μας πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης και αυτό αντανακλάται στις πολιτικές μας. Με σχέδιο και όραμα συνεχίζουμε την προσπάθεια, και είμαι σίγουρη πως οι Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφοι συμμεριζόμενοι τον στόχο μας για αναζωογόνηση της ελληνικής υπαίθρου θα μας δώσουν και πάλι την εντολή να συνεχίσουμε το έργο μας. Με συνέπεια και ευθύνη για το αύριο», κατέληξε στη δήλωσή της η Λαρισαία βουλευτής.


Σχόλια