Χωρίς δεσμεύσεις η συνάντηση Γεωργαντά – αγροτών για το βαμβάκι

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντάς συναντήθηκε σήμερα στο εργατικό κέντρο Καρδίτσας με το διοικητικό συμβούλιο της Ενωτικής Ομοσπο...


Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντάς συναντήθηκε σήμερα στο εργατικό κέντρο Καρδίτσας με το διοικητικό συμβούλιο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας.

Κατά τη διάρκεια της κλειστής συνάντησης, για μία ακόμη φορά του τέθηκε το ζήτημα της αναπλήρωσης του εισοδήματος στο βαμβάκι, αλλά και το ζήτημα του κόστους παραγωγής. 

Από την πλευρά του υπουργού δεν υπήρξε, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια δέσμευση, ενώ όπως επεσήμαναν μέλη της ΕΟΑΣΚ που συμμετείχαν στη συνάντηση, αν υπάρξει κάποια εξέλιξη στο αίτημα για το βαμβάκι, αυτή θα ανακοινωθεί από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣΚ κ. Τζέλλας, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Το θέμα πλέον είναι στην κυβέρνηση. Έχει αντιληφθεί το πρόβλημα και έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι για να δώσει λύση. Το ότι βγήκαμε 650 τρακτέρ με 2.000 αγρότες στην Καρδίτσα ανέδειξε το πρόβλημα που υπάρχει“.

ΠΗΓΉ: ertnews.gr

Σχόλια