Λαϊκές αγορές: Δημιουργία νέων πρότυπων πάγκων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Ομάδα φοιτητών και καθηγητών μελετούν την δημιουργία νέων πρότυπων πάγκων για τις λαϊκές αγορές . Τη συνεργασία της Παναττικής Ομοσπονδίας Σ...


Ομάδα φοιτητών και καθηγητών μελετούν την δημιουργία νέων πρότυπων πάγκων για τις λαϊκές αγορές . Τη συνεργασία της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής για την δημιουργία πρότυπων πάγκων παρουσίασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Μουλιάτος, παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και του υπεύθυνου καθηγητή Παναγιώτη Πάγκαλου, κατά την επίσκεψή τους στη λαϊκή αγορά του Αγίου Αντωνίου, στο Περιστέρι.

Παρόντες ήταν οι πρόεδροι των σωματείων μελών της ΠΟΣΠΛΑ, ο πρόεδρος του νέου φορέα διαχείρισης των λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Αττικής Σταύρος Μελάς και ο διευθυντής των λαϊκών αγορών της Αττικής Χάρης Πασβαντίδης, οι οποίοι απάντησαν σε σειρά ερωτήσεων των φοιτητών και των καθηγητών του τμήματος Βιομηχανικού Σχεδίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για περισσότερες από τρείς ώρες, γύρω από όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με τους πάγκους και τα παρελκόμενα εργαλεία που απαιτούνται στην εργασιακή καθημερινότητα των πωλητών των λαϊκών αγορών.

Νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, ούτως ώστε η ομάδα φοιτητών και καθηγητών να προχωρήσουν σε μία αρχική μελέτη αναφορικά με την δημιουργία των νέων πρότυπων πάγκων για τις λαϊκές αγορές.


ΠΗΓΉ: ertnews.gr

Σχόλια