Στα 114 ευρώ ανά επιλέξιμο θηλυκό ζώο το ύψος της ενίσχυσης για το βόειο κρέας

Εν αναμονή της πληρωμής του πακέτου των συνδεδεμένων ενισχύσεων ζωικής παραγωγής βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι, που σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναμ...Εν αναμονή της πληρωμής του πακέτου των συνδεδεμένων ενισχύσεων ζωικής παραγωγής βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι, που σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 30 Απριλίου 2023

Στο μεταξύ, καθορίστηκε με ΥΑ που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και το ποσό που θα δοθεί στη συνδεδεμένη ενίσχυση στο βόειο κρέας.

Ειδικότερα, το ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο ποσό καθορίζεται στα 114 ευρώ ανά επιλέξιμο θηλυκό ζώο, για το έτος ενίσχυσης 2022.

Να σημειωθεί ότι η πληρωμή των συνδεδεμένων ενισχύσεων ζωικής παραγωγής, αναμένεται μετά την ολοκλήρωση του υπολογισμού των ποσών, μετά την επεξεργασία των στοιχείων παραδόσεων γάλακτος κλπ.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, μέχρι τις 5 Μαΐου θα γίνουν σε παραγωγούς προοδευτικά πληρωμές των υπολοίπων συνδεδεμένων ενισχύσεων φυτικής παραγωγής, συμπληρωματικές πληρωμές συνδεμένων σε όσα προϊόντα φυτικής ήδη έγιναν, καθώς και συμπληρωματικές πληρωμές της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος.


Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ ΕΔΩ


πηγή: in.gr
Σχόλια