Ανακοίνωση από ΤΟΕΒ Άμφισσας για τον έλεγχο της Ιδιοκτησίας των ελαιοπαραγωγών (αριθμός ελαιοκτημάτων , ελαιόδεντρων κ.λπ.)

Ανακοίνωση από ΤΟΕΒ Άμφισσας Παρακαλούνται τα μέλη του Τ.Ο.Ε.Β. Άμφισσας όπως προσέλθουν στο γραφείο του Οργανισμού κατά τις εργάσι...


Ανακοίνωση από ΤΟΕΒ Άμφισσας
Παρακαλούνται τα μέλη του Τ.Ο.Ε.Β. Άμφισσας όπως προσέλθουν στο γραφείο του Οργανισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με σκοπό τον έλεγχο της Ιδιοκτησίας τους (έλεγχος και καταχώρηση στοιχείων κατόχου – στοιχεία επικοινωνίας – αριθμός ελαιοκτημάτων , ελαιόδεντρων)

Με τον τρόπο αυτό θα βοηθήσετε το νέο Δ. Σ. του Τ.Ο.Ε.Β. να ομαλοποιήσει την λειτουργία του, αλλά και να προσφέρει υπηρεσίες προς όφελος των παραγωγών – μελών του, έχοντας τα απαραίτητα στοιχεία για επικοινωνία με συνέπεια την αποτελεσματική και άμεση υλοποίηση των αιτημάτων – δικαιωμάτων αλλά και των υποχρεώσεων όλων.

Τα μέλη θα πρέπει να έχουν αντίγραφο του ΟΣΔΕ ή υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986, που θα αναγράφονται αναλυτικά τα στοιχεία τους, καθώς και τα ελαιοκτήματά τους, με τον αριθμό των ελαιοδένδρων στο καθένα.

Ημέρες προσέλευσης Τρίτη και Πέμπτη από 9 π.μ. έως 15.00. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ 6948570504

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας, στο δύσκολο έργο μας

Σχόλια