Ανοιχτές Πόρτες 2023: Η ανοιξιάτικη γιορτή των οινοποιείων επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου 2023

Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου 2023, τα επισκέψιμα οινοποιεία στους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» γιορτάζουν την Άνοιξη και μ...


Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου 2023, τα επισκέψιμα οινοποιεία στους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» γιορτάζουν την Άνοιξη και μαζί, τον νέο κύκλο ζωής στο αμπέλι, που έχει ξεκινήσει με την άνθιση, για να καταλήξει από τον Αύγουστο και μετά, στον τρύγο.

Η είσοδος είναι δωρεάν και τα οινοποιεία μέλη των «Οινοποιών Βορείου Ελλάδος» θα είναι ανοιχτά για το κοινό από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα (γενικό προτεινόμενο ωράριο). 

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα καθώς και τη διαδικασία δημιουργίας των κρασιών, κυρίως όμως να τα γευτούν και να συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις και δρώμενα, ειδικές γευστικές δοκιμές, ενώ το κοινό θα μπορεί να μοιραστεί φωτογραφικό υλικό που θα ξεχωρίσει, απαθανατίζοντας όμορφες οινοτουριστικές στιγμές, στον διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Τα χρώματα που βλέπεις».


Διαβάστε εδώ για τις οκτώ οινικές διαδρομές των “Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος” και τις “Ανοιχτές Πόρτες” των οινοποιείων.


ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Σχόλια